Účet vo Fio banke si založíte z mobilu

9. 3. 2021

Záujemcovia o služby Fio banky si teraz môžu založiť nový účet iba pomocou aplikácie Fio Smartbanking. Je to rýchle, jednoduché a samozrejme zadarmo.

"Väčšina klientov si síce stále zakladá nový účet u nás priamo na pobočke, ale podiel účtov založených na diaľku v poslednej dobe rastie. Preto sme chceli ponúknuť ešte jednoduchší spôsob, ako si u nás bežný účet založiť. Záujemcov celým procesom zakladania účtu prevedie intuitívny sprievodca, takže účet je možné založiť naozaj odkiaľkoľvek a to behom pár minút. A na pobočku vôbec nie je potrebné chodiť," predstavuje novinku obchodný riaditeľ Fio banky Jan Bláha. 

Založenie účtu cez mobil je veľmi jednoduché. Možnosť založiť si nový bežný účet pre fyzickú osobu je dostupná v nových verziách aplikácií pre Android (2.4.3) aj iOS (2.4.4). Na založenie stačí odfotiť dva doklady totožnosti a overiť sa pomocou krátkeho selfie videa.

Okrem nového mobilného spôsobu si záujemcovia o účet vo Fio banke môžu tiež zvoliť založenia kompletne cez počítač, pomocou kuriéra alebo na pobočke.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie