Business karty pre podnikateľov zadarmo

14. 11. 2017

Fio banka prichádza s novinkou pre podnikateľov - platobné karty Mastercard Business ponúka bez poplatkov ku každému podnikateľskému účtu. Zadarmo je možné získať kartu nielen pre majiteľa účtu, ale aj pre ďalšieho disponenta. Novinka platí pre nových i existujúcich klientov.

Doteraz mohli živnostníci a firmy získať k podnikateľskému účtu business kartu za mesačný poplatok 4 €. Od novembra je jej vydanie aj vedenie úplne zadarmo, a to nielen pre majiteľa účtu, ale aj ďalšiu osobu. Novinka sa vzťahuje na nové aj už vydané podnikateľské karty. Mastercard Business ponúka klientom vyššie limity než štandardná debetná karta a umožňuje, aby bol na karte uvedený nielen držiteľ karty, ale tiež jej majiteľ, resp. firma. O business kartu je možné odteraz žiadať online v Internetbankingu. Platobná karta je automaticky registrovaná v bonus programe Priceless Specials, ktorý vracia držiteľom časť peňazí z nákupov vo vybraných obchodoch spať.

„Pre podnikateľov a firmy máme podnikateľský účet, ktorý ponúka väčšinu vecí zadarmo. Medzi tie hlavné patrí neobmedzený počet SEPA platieb, platby v korunách do Česka, hotovostné operácie na pobočke alebo API bankovníctvo. Teraz sme sa rozhodli pridať ďalší významný benefit v podobe business karty bez poplatkov. Veríme, že tým ešte viac zatraktívnime naše služby pre podnikateľov,“ hovorí Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie