Fio banka začína Školu investovania

10. 11. 2016

Štartujú investičné semináre, ktoré pre verejnosť organizuje Fio banka v spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM. Registrácia prebieha na webe banky a účasť je bezplatná.

Fio banka, najväčší slovenský online broker, sa dlhodobo zameriava na podporu vzdelávania v oblasti investovania a organizuje bezplatné investičné semináre, ktorých sa môže zúčastniť prakticky ktokoľvek. Počas jesenného cyklu prebehnú tri prednášky v troch mestách. Témy sú určené nielen úplným začiatočníkom, ktorí o obchodovaní s cennými papiermi ešte len uvažujú a zaujímajú sa o základné pojmy ako je akcia, burza, komodita, ale aj pokročilejším investorom, ktorí si chcú rozšíriť svoje investičné obzory. Na dvojhodinových seminároch prednášajú skúsení makléri Fio banky, ktorí zároveň názorne ukážu investovanie v praxi, teda online nákup a predaj cenných papierov na americkej burze.

Semináre sa uskutočnia 16.11. v Bratislave, 22.11. v Košiciach a 24.11. v Banskej Bystrici vždy v podvečerných hodinách. Účasť na seminároch je bezplatná, rovnako aj registrácia, ktorú je možné vykonať online na webe Fio banky.

„Rovnako ako na jar aj na jeseň organizujeme bezplatné semináre o kapitálových trhoch. Snažíme sa tým zvyšovať investičnú gramotnosť verejnosti, zoznamovať ľudí so základnými investičnými pojmami a zároveň ichupozorňovať, na čo si dávať pozor. Spolu s projektom Studentbroker, ktorý organizujeme na vysokých školách a univerzitách, tvorí Škola investovania náš vzdelávací tandem, ktorý dopĺňajú naše ďalšie voľne dostupné služby ako je bezplatné investičné spravodajstvo či demoverzia aplikácie e-Broker umožňujúca obchodovanie nanečisto,“ komentuje začatie seminárov Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie